Jordskolen promobilde 2023

Jordskolen

jordskolen.no

Ønsker du å lære mer om jord?

Jordskolen på Mysen kan gi deg både ny kunnskap og forståelse på hvordan sammenhengen mellom Jord, Luft og Vann egentlig er.

Norgesjord og Jordskolen har gjennom mange års utvikling og testing tilegnet seg forståelsen på hvordan ulike jordløsninger kan være svaret på noen av de klimautfordringene vi i dag står ovenfor.

Det er også viktig, i det store bildet å kunne bidra til ny utnyttelse av våre naturjords-ressurser, som i dag stort sett blir kjørt til deponi.

I fremtidens utomhus prosjekter vil det være ekstremt viktig at det velkjente uttrykket « Jord er Jord», ikke lenger blir en premissgiver. Derimot må jordegenskaper, jordstruktur, næringsinnhold, rotugress-fritt vekstmedium og enkelt vedlikehold være noe som får stort fokus når man skal beskrive og bestille god Plante- , Vekst- og Dyrknings-jord.

Hvis noe av dette høres spennende ut, kan vi tilby ny kunnskap og fabrikk-besøk i vår produksjon på jordfabrikken i Mysen. Du vil få både teoretisk påfyll/forståelse og et besøk ned i jordhaugene for å kjenne på og lukte på hvordan God Jord skal være.

Jordskolen nr 2
Besøk 1
Ministerbesøk
Tore og Arild med jord
Sarpsborg kommune bed m-stauder4
Gulrøtter
bilde
Bygdøy Alle

Kunnskapsformidling

I tett samarbeid med LOG Utemiljø avholder Norgesjord stadig seminarer og tilpassede foredrag/fagdager for kunder, skoler, kommuner, landskapsarkitekter, beskrivende ledd, kirkegårder, utførende entreprenører/anleggsgartnere og andre.

Vi ønsker å formidle vår kunnskap om jord og anvendelser av riktig jordtyper til de forskjellige formål ute hos våre kunder slik at resultatet for kunden blir så optimalt som mulig.

Tore og Arild
Kursbilde
Tore og Arild med skjerm
Vårt salgskontor LOG Utemiljø
Ullensaker rådhus
Selvvanningsrør 1