Jordskolen promobilde 2023

Jordskolen

Ønsker du å lære mer om jord?

Jordskolen på Mysen kan gi deg både ny kunnskap og forståelse på hvordan sammenhengen mellom Jord, Luft og Vann egentlig er.

Norgesjord og Jordskolen har gjennom mange års utvikling og testing tilegnet seg forståelsen på hvordan ulike jordløsninger kan være svaret på noen av de klimautfordringene vi i dag står ovenfor.

Det er også viktig, i det store bildet å kunne bidra til ny utnyttelse av våre naturjords-ressurser, som i dag stort sett blir kjørt til deponi.

I fremtidens utomhus prosjekter vil det være ekstremt viktig at det velkjente uttrykket « Jord er Jord», ikke lenger blir en premissgiver. Derimot må jordegenskaper, jordstruktur, næringsinnhold, rotugress-fritt vekstmedium og enkelt vedlikehold være noe som får stort fokus når man skal beskrive og bestille god Plante- , Vekst- og Dyrknings-jord.

Hvis noe av dette høres spennende ut, kan vi tilby ny kunnskap og fabrikk-besøk i vår produksjon på jordfabrikken i Mysen. Du vil få både teoretisk påfyll/forståelse og et besøk ned i jordhaugene for å kjenne på og lukte på hvordan God Jord skal være.